Teaser til Søndagscitatet

Så er det ved at være tid til endnu et søndagscitat!

 

Denne gang bliver det endnu en af de allerstørste klassikere fra litteraturens verden. Og et værk der ofte vendes tilbage til i politiske situationer. Det er noget af det uhyggeligste jeg nogensinde har læst, og første gang jeg læste den overvejede jeg kraftigt om det overhovedet var værd at læse noget der gjorde én så dårligt tilpas. Men jeg fik den læst. Og har vendt tilbage til den flere gange efterfølgende. Og det er jeg glad for, fordi den bliver mere og mere fascinerende og gådefuld, jo mere man læser den, ligesom den viser nogle slagsider af vores samfund, som jeg tror alle er enige om, at vi skal modarbejde.

 

Det kommer ud i morgen her på facebook og min hjemmeside. Og traditionen tro, så kommer der tre stikord, hvis man vil gætte med:

 

1) Jurist

2) Jøde

3) Prag

 

Stay tuned!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*