Copenhagen Django Trio

Copenhagen Django Trio er, som navnet antyder, inspireret af den fransk/belgiske sigøjner guitarist Django Reinhardt (1910-1953).

Karakteristisk for Copenhagen Django Trio er en gennemgående og sikkert swingende rytmeguitar, kaldet ‘la pompe’, der sammen med bassens typiske 2-beat feeling sikrer et rytmisk baggrundstæppe, der med garanti får foden til at vippe. Leadguitarens frasering og tonevalg giver det samlede musikalske udtryk en nerve og intensitet som leder tankerne hen mod en paris’ pulserende natteliv.

unnamed

Trioen består af nogle af de bedste og mest veletablerede musikere på den danske jazzscene.

Undertegnede er leadguitarist og kapelmester. Første gang jeg hørte Django’s sprøde og lidenskabelige frasering var der ingen vej tilbage. Jeg øvede og øvede, gik til jam sessions, buskede fra bar til bar, rejste rundt i Frankrig og mødte og spillede med nogle af de bedste inden for stilarten. Jeg har spillet i trioer med denne konstellation igennem de sidste 10 år.

Stilen passer perfekt til receptioner, fødselsdage, bryllupper mm. Enten som show,  eller elegant musikalsk baggrundstæppe mens folk mingler.  – Det finder vi ud af sammen. Kontakt mig for booking og mere information.

/Bjørn

tlf 52894106

mail: bjorn@jazz-philosophy.com

Musikeksempler:

Comments are closed.